O nas

Spletna stran Vse za moj avto je predvem namenjena komuniciranju z iskalci dobrih ponudb na slovenskem trgu. Z našimi dolgoletnim izkušnjami in stiki na področju storitev, trgovine in svetovanja najdemo vedno najugodnejše za vas. V širokem področju dejavnosti lahko najdete odgovor na svoje zahteve. Odgovarjamo le registriranim uporabnikom.

Ko izberete področje, ki vas zanima, vnesite svoje podatke in tiste o storitvi ali predmetu, ki vas zanima in vroku 24 ur boste prejeli ponudbo namenjeno samo vam. Izdelamo vam zavezujočo ponudbo. Če želite brezplačno dostavo top ponudbe, vplačate po predračunu. Pri prevzemu po povzetju imamo pravico zaračinati stroške dostave (po ceniku pošte Slovenije) in stroške nakazila kupnine na naš račun (Pošta Slovenije).

Pogosta vprašanja

Kako lahko naročim izdelek v spletni trgovini Vsezamojavto.si?
Naročilo lahko oddate na sledeče načine:
- preko obrazca za naročanje na spletni strani
- lahko nas pokličete na telefonsko številko 041 661 071 (Ponedeljek-Petek: 09.00-17.00)
- lahko nam pošljete email na naslov prodaja(afna)vsezamojavto.si.
Kakšne so možnosti plačila?
Naročeno blago lahko plačate z gotovino kurirju dostavne službe ali s plačilom po predračunu.
Plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami trenutno ni možno.
Kakšni so stroški dostave?
Stroški dostave za Slovenijo so enotni in znašajo 5,00€ po paketu oz. do teže 5kg po enoti paketa za naročila do 50€ po paketu. Pri naročilih nad 50€ in do 5kg po paketu ali po gumi pa je dostava brezplačna. Popust na dostavo se obračuna na predračunu. Dostavo blaga opravljata dostavna služba GLS in Pošta Slovenije. Za večje teže paketov od navedenih in za posebne pošiljke, kot so stekla, akumulatorji, pa je poštinina o ceniku Pošte Slovenije.
Lahko reklamiram ali vrnem naročeno blago?
Seveda, nepoškodovano in nerabljeno blago nam lahko vrnete kadarkoli v 14-ih dneh po nakupu.
Ali so izdelki v tej prodaji originalni in ne ponarejeni?
Vse blago v naši ponudbi kupujemo pri uradnih in preverjenih distributerjih in zastopnikih, prav tako pa so plačani vsi davki in morebitne okoljske dajatve.
Prodajamo samo originalne tekočine in motorna olja!
Imate blago na zalogi?
Vse blago iz našega prodajnega programa dnevno dostavljajo naši dobavitelji, v primeru da je kakšen produkt kratkotrajno razprodan, pa ga nemudoma naročimo.
Zanimam se za blago, vendar ga nisem našel na spletni strani?
Kontaktirajte nas in z veseljem bomo preverili, ali vam lahko izdelek, ki ga sicer nimamo v ponudbi oz. na spletni strani tudi dobavimo oz. naročimo.