Vsi imamo želje, ki jih želimo uresničiti v naslednjem letu. Čeprav je leto le oblika časa in ne pomeni kaj dosti, ljudje novo leto zaznamujemo kot primeren čas za nov začetek. Leto 2020 res ni bilo najboljše, zato upajmo, da lahko v letu 2021 več dosežemo. Po našem mnenju je zelo vznemerljiva želja: super-avto BMW M8 Competition Gran Coupe.

Najboljši super-avto leta 2020!

Objavil
Čeprav leto 2020 ni ravno najboljše, smo avtomobilski navdušenci lahko bili priča kar nekaj novim lepim avtomobilom in ostali novi tehnologiji. Na socialnih omrežjih pa smo lahko tudi našli posnetek, kjer influenčarka Supercar Blondie, dobi čisto svoj super-avto, ki ga je Lamborghini naredil samo zanjo!

Filtri kabinskega zraka Fiaam

Objavil
Cene zaščitnih mask letijo v nebo. Pri nas ne. V času epidemije je prav, da zamenjamo tudi kabinski filter v svojem vozilu.

Michelin viamichelin

Objavil
Če že načrtujete potovanja na ViaMichelin, lahko zdaj podrobneje in prilagojeno upoštevate stroške: porabo goriva, cestnine po Evropi itd.
Pričakovanja niso vedno izpolnjena: Samo Dunlop in Pirelli dosežeta oceno "dobro" pri vrhunskih znamkah, oprijem pa zavihti navzgor še drugo znamko Michelin.
Showing 1 to 5 of 24 (1 Pages)