Kako izberemo svoj novi avto

Kako izberemo svoj novi avto

Kako izbrati nov ali rabljen avtomobil.

 

Danes se pogoji uporabe avtomobilov spreminjajo. Kar je bilo odlično pred 10 leti, morda več ne ustreza našim potrebam in ekonomiki naše sedanje uporabe. Morda so se vaše potrebe po prostornosti ali uporabnosti v zadnjem času spremenile. Zato pogosteje zamenjajmo avtomobil.

Statistično je slovenski trg rabljenih avtomobilov precej statičen. Dolga doba prvega lastništva naj bi bila posledica ekonomične izrabe investicije, ki smo jo morda začeli pred sedmimi leti. Ali pa naše potrebe še zadovoljuje takratni avtomobil?

 

Avtomobil je skupaj s stroški goriva in vzdrževanja v družinskem proračunu še vedno ena najvišjih postavk. In prav je, da se z njo ukvarjamo, jo popravljamo in preverjamo. Neustrezna uporaba bo v nič pognala veliko naših zaslužkov,

 

Na spletu lahko najdete odličen brskalnik, ki vas povpraša po vaših sedanjih željah in potrebah. Postavite tudi omejitve cene, letno prevoženih kilometrov in namena uporabe. Skratka, preizkusite se lahko v tem ali je vaš sedanji lepotec še tisti, v katerega ste se zaljubili pred osmimi leti.

 

Izpolnite povezavo tu spodaj in se prepustite razmišljanju in sanjam. Saj te nas ženejo naprej, a ne.

 

https://goo.gl/7DMrko

Napišite komentar

* Ime:
* E-naslov: (Ni objavljeno)
* Komentar:
* Vnesite kodo